• Magyar
  • Slovak

T-2's Music együttes

T-2 Music
Színvonalas zeneszolgáltatás lakodalmakra, születésnapokra, bálokra és hasonló rendezvényekre.
T-2 Music

Hírmorzsák

Mire lesz szüksége a kapcsolatfelvétel pillanatában? Mi történik érkezés után? Meddig tart a zeneszolgáltatás?

A leggyakrabban feltett kérdéseket összefoglaltuk a Gy.I.K. menüpontban.
 
Kezdőlap
Rólunk

A T-2's Music együttes lakodalmak - esküvők, bálok, születésnapi ünnepségek, családi rendezvények kedvelt mulatós együttese. TRADÍCIÓNK egészen a 80-as évek elejéig nyúlik vissza. A névválasztás keresztneveink kezdőbetűire kíván utalni:

  • Burger Tibor - ének, billentyűs hanszerek
  • Horváth Tibor - ének, gitár, hegedű

A DEMO menüpontra kattintva betekintést nyerhetnek produkciónk videóanyagába, melyeket a fellépéseinken készült családi DVD felvételekből válogattuk össze.

A zenekar megrendelése két egyszerű lépésben tehető meg:

  • a kapcsolatfelvétel előtt ellenőrizheti a már lefoglalt időpontokat a MŰSORNAPTÁR menüpont alatt
  • amennyiben a kívánt időpont szabad, a KAPCSOLAT menüpontra kattintva megtalálja elérhetőségeinket, vagy elküldheti nekünk rendelését/üzenetét

Pályafutásunk során már sok ember jókedvéhez, szórakoztatásához járultunk hozzá. Ebben segítségünkre van a gondosan válogatott repertoár a legjobb magyar, szlovák slágerekkel, továbbá műsorunk részét képezik hallgatós magyar nóták, és a legpörgősebb mulatós lakodalmas nóták is.

Zenei kínálatunk lehetővé teszi, hogy minden korosztályt tartalmasan szórakoztassunk és széles körben vállaljunk fellépéseket. Az előadott produkciók stílushű hangszerelésben szólalnak meg, szem előtt tartva az igényes szórakoztatás elvárásait, a korszerű hangszerpark segítségével pedig mindenkor visszaadható a dalok eredeti hangzásvilága.

A fellépések korrekt lebonyolítását saját hangosítás támogatja, amelynek összteljesítménye 3000W. Ez lehetővé teszi nagyobb termek kiszolgálását is.

Célunk hogy megfeleljünk megrendelőink elvárásainak úgy, hogy a velünk átélt órákra mindig pozitívan emlékezzenek. Tudjuk hogy egy családi rendezvény az ember életében megismételhetetlen, épp ezért a szórakoztatást bízzák ránk, akik ezt a munkát már több mint 15 éve jó kedvvel végzik. Mert lehet szép a terem, jó az étel, aligha fog rá valaki sokáig emlékezni, de ha jó volt a hangulat, arra mindenki...

A T-2's Music együttes Szlovákia-dunaszerdahelyi illetőségű, de országszerte bárhová megrendelhető, akár külfödre-Magyarországra is.

Amennyiben zenekart keres rendezvényére, látogasson meg minket próbáinkon, vagy fellépéseinken.

 
YAMAHA GenosYAMAHA Tyros2GuitarHarmonikaViolinT-2's Music
© 2024 T-2's Music
Webhosting by WebSupport.sk